Keep It Brutal
 
Početna stranicaPočetna stranica  FAQFAQ  PretražnikPretražnik  RegistracijaRegistracija  ČlanstvoČlanstvo  Korisničke grupeKorisničke grupe  LoginLogin  

Share | 
 

 Hordagaard

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Slayer_Angel
King


Female Broj postova : 213
Age : 25
Lokacija : foreverdark woods
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Hordagaard   sri vel 06, 2008 6:27 pm

Hordagaard is a oneman blackmetal project of Magne *last name unknown* from Norway! Hordagaard is primitive Norwegian black metal that focuses around heathenism and antichristianity.
Official website.


Nažalost to su svi podaci koje sam uspjela naći o ovom prejebenom bendu.

[Vrh] Go down
Korisnički profil http://undergroundangel.blog.hr
burmuz
newb


Broj postova : 10
Registration date : 05.02.2008

PostajNaslov: Re: Hordagaard   čet vel 07, 2008 5:26 pm

Diskografija
Fodsel og Dod Gaar Haand i Haand Demo, 2004
Nostradamus Profetier Demo, 2004
Ravnablod Demo, 2004
Sørgeskog Demo, 2004
Deep in the Spirit of Underground Black Metal Split, 2005
Fjellhoøge Torn Demo, 2005
Ove Haug Og Hammar Demo, 2005
Trollskap Full-length, 2005
Ravnablod/Trollskap Best of/Compilation, 2005
Anti Human Anti Life Best of/Compilation, 2006
Ondskap Demo, 2006
My Glory for Satan Best of/Compilation, 2006
Djeveldyrkar Full-length, 2007

+ deomoi:

Kingdoms Black Eye (1999)
Mitt Rike (1999)
Viking Dragma (1999)
Pesta Ramma Nord (1999)
Hat Og Sorg (1999)
Fornjot Sonen (2000)
Sorgens Kapittel (2000)
Aase Gaard (2000)
Fanderiket (2001)
Snorre Sturlasons Saga (2001)
Hordagaard (2001)
Gammle Erik (2001)
Otrakammern (2002)
Natteskimt (2002)
Stille Bekkefall (2002)
Sjelereisa (2003)
Agora (2003/2004)
Valfar Ein Sann Windir Var (2004)
Ved Min Grav (2004)
[Vrh] Go down
Korisnički profil
 
Hordagaard
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne možeš odgovarati na postove.
Morbid Heaven :: Metal Music :: Black Metal-
Forum(o)Bir: