Keep It Brutal
 
Početna stranicaPočetna stranica  FAQFAQ  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  ČlanstvoČlanstvo  Korisničke grupeKorisničke grupe  LoginLogin  

Share | 
 

 Što me živcira?!

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
Death_In_Life
Feeling like home


Male Broj postova : 70
Age : 26
Lokacija : ..in the middle of nowhere..
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 12:46 am

ovdi napišite šta vas sve živcira..
(uh al sam pametan)..
iskalite svoj bijes..
aaaaaaa.. Twisted Evil

_________________
Blank face in the windowpane
Made clear in seconds of light
Disappears and returns again
Counting hours, searching the night
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Slayer_Angel
King


Female Broj postova : 213
Age : 25
Lokacija : foreverdark woods
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 12:54 am

Sve što je emo. Sunce. My Chemical Romance, Fallout Boy, Linkin Park i svi ostali fake bendovi.
Ma, bolje da ne trošim svoju energiju ni vaše vrijeme jer toga ima previše.
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://undergroundangel.blog.hr
Death_In_Life
Feeling like home


Male Broj postova : 70
Age : 26
Lokacija : ..in the middle of nowhere..
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 1:00 am

ja neznam odakle da počnem..
živciram me sunce kad upiči po ljeti..
kad je vani blato..
kad mi muha ljeće oko glave.. i sleti na nos..
glupa škola..
tjelesni, dioničarsko gosp., njemački, kjigovodstvo..
kad mi komp zablokira..
kad me neko ogovara..
kad imam prišt na licu..
kad mi je kosa masna..
kad nema niš u frižderu za jest..
kad neam na računu..
ljudi koji se nikada nesmiju..
jada jada jada.. bla bla.. AAAAAAAAAAAAAA..!! silent

_________________
Blank face in the windowpane
Made clear in seconds of light
Disappears and returns again
Counting hours, searching the night
[Vrh] Go down
Korisnički profil
DSTRY
Admin


Male Broj postova : 275
Lokacija : Sunja
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 1:05 am

hahahahahahaha ides u ekonomsku ko i ja hahahahahah Very Happy
prokleto knjigovodstvo!!!!!!!!!!!!!
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Slayer_Angel
King


Female Broj postova : 213
Age : 25
Lokacija : foreverdark woods
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 1:06 am

Uh i ja mrzim tjelesni. What`s the point?
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://undergroundangel.blog.hr
DSTRY
Admin


Male Broj postova : 275
Lokacija : Sunja
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 1:08 am

ma kjigovodstvo to moras dozivit kak je to retardirano!!!
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Slayer_Angel
King


Female Broj postova : 213
Age : 25
Lokacija : foreverdark woods
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 1:10 am

Knjigovodstvo dobivam sljedeće godine...XD
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://undergroundangel.blog.hr
Death_In_Life
Feeling like home


Male Broj postova : 70
Age : 26
Lokacija : ..in the middle of nowhere..
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 1:11 am

neshvaćam svrhu knjigovodstva ako mi profa kaže da uradim zadatak i da imam istovjetan primjer u knjizi.. bez da mi on objasni kak se to radi.. aaaaaaa

_________________
Blank face in the windowpane
Made clear in seconds of light
Disappears and returns again
Counting hours, searching the night
[Vrh] Go down
Korisnički profil
DSTRY
Admin


Male Broj postova : 275
Lokacija : Sunja
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 1:41 am

pa neki dan mi ti pisemo test i premjesti ti ona mene kod jedne sanje i sad sjedim ja snjom reko super prepisat cu, zenksa ovak pametna... ma kurac bokte ja nemogu prepisat koliko ona brzo rjesava hahaha i naravno zna se sta cu dobit :S
[Vrh] Go down
Korisnički profil
phantom_fuxor
Feeling like home


Broj postova : 72
Registration date : 04.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 4:05 am

2?
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Ivo Gregurević
Feeling like home


Broj postova : 57
Lokacija : Zg
Registration date : 04.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   pon vel 04, 2008 7:15 am

ne boj se...pogledaj pokoji film u kojem tumačim ulogu i zamisli se- jel lakše meni ili tebi...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Pandora
Feeling like home


Female Broj postova : 52
Age : 24
Registration date : 04.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   uto vel 05, 2008 1:37 am

živcira me (ne)inteligencija ljudi u pripizdini u kojoj živim... inteligencija im je na razini plastične žlićice
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Bloodhemn
King


Broj postova : 163
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   uto vel 05, 2008 1:46 am

Živciraju me emaći iliti po mom debili koji neznaju cjenit život i definitivno ga ne zaslužuju jer ga ne cjene nimalo,cajkaroši zato sto briju da su najpametniji i seru po svima koji su drugačiji,npr. mi smo za njih sotonisti,a oni kao neki teski vjernici onak nemoj me jebat,uopce se toga ne drze oni se dosta ponasaju ko neki ateisti XD,današnje igre jer to meni nece nista radit Sad ,TARKUS,ljude koji su puni sebe jer znaju za pun kurac bendova i sad se on time ide pravit lošeeeeeeee,i na kraju živcira me jedan korisnik ovog posta zove se Ivo Gregurević iliti pijano đubre koji tuče ženu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Gretha
Feeling like home


Female Broj postova : 60
Age : 27
Lokacija : Sisak
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   uto vel 05, 2008 9:57 pm

Bloodhemn je napisao/la:
Živciraju me emaći iliti po mom debili koji neznaju cjenit život i definitivno ga ne zaslužuju jer ga ne cjene nimalo,cajkaroši zato sto briju da su najpametniji i seru po svima koji su drugačiji,npr. mi smo za njih sotonisti,a oni kao neki teski vjernici onak nemoj me jebat,uopce se toga ne drze oni se dosta ponasaju ko neki ateisti XD,današnje igre jer to meni nece nista radit Sad ,TARKUS,ljude koji su puni sebe jer znaju za pun kurac bendova i sad se on time ide pravit lošeeeeeeee,i na kraju živcira me jedan korisnik ovog posta zove se Ivo Gregurević iliti pijano đubre koji tuče ženu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

jako dobro sročeno Very Happy Laughing
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Slayer_Angel
King


Female Broj postova : 213
Age : 25
Lokacija : foreverdark woods
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   uto vel 05, 2008 10:24 pm

Bloodhemn je napisao/la:
Živciraju me emaći iliti po mom debili koji neznaju cjenit život i definitivno ga ne zaslužuju jer ga ne cjene nimalo,cajkaroši zato sto briju da su najpametniji i seru po svima koji su drugačiji,npr. mi smo za njih sotonisti,a oni kao neki teski vjernici onak nemoj me jebat,uopce se toga ne drze oni se dosta ponasaju ko neki ateisti XD,današnje igre jer to meni nece nista radit Sad ,TARKUS,ljude koji su puni sebe jer znaju za pun kurac bendova i sad se on time ide pravit lošeeeeeeee,i na kraju živcira me jedan korisnik ovog posta zove se Ivo Gregurević iliti pijano đubre koji tuče ženu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Slžem se s dijelom o Tarkusu...ali nije to takav bed...imamo birtiju. XD Very Happy
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://undergroundangel.blog.hr
phantom_fuxor
Feeling like home


Broj postova : 72
Registration date : 04.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   uto vel 05, 2008 11:06 pm

eh bloodhelm je sve reko šta me živcira nije mogo bolje pogodit samo neznam koji je kurac tarkus :S
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Aquila
newb


Male Broj postova : 41
Lokacija : Bogu iza nogu xD
Registration date : 05.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   sri vel 06, 2008 12:04 am

Slayer_Angel je napisao/la:
Knjigovodstvo dobivam sljedeće godine...XD

sretno....jeben predmet
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://www.endorama.bloger.hr/
Bloodhemn
King


Broj postova : 163
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   sri vel 06, 2008 12:45 am

phantom_fuxor je napisao/la:
eh bloodhelm je sve reko šta me živcira nije mogo bolje pogodit samo neznam koji je kurac tarkus :S

To ti je birc u bjelovaru,nekad je bio jeben jer je bio čru rock birc,a sad je šminka,a kao rock birc,i subotom puštaju fensi smensi stvari i takvi likovi dolaze i što je najtužnije jedino mjesto koje najduže radi pa htio ili ne moraš tamo jer jedino radi,a ic doma prije 1:00 nema baš smisla
[Vrh] Go down
Korisnički profil
phantom_fuxor
Feeling like home


Broj postova : 72
Registration date : 04.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   sri vel 06, 2008 1:42 pm

haha, trebaš da vidiš kod nas u čku, bila 2 birca (1 još radi) di zalaze metalci i sva živa gamad, al pušta se metal stalno, i sad u tom jednom bircu (Klompa) xD, bio jedan lik ( poznanik ) i onak lik došo u kravati i odijelu van :S WTF OMG, i onako počeli ga neki frendovi zajebavat da je šminker, punker (LOL?), da nije metalac ovo ono... lik se rascmizdrio jednog prebio (LOOOL)i cmizdreći onak se dero po ulici i u bircu, sad citat: "ja nisam punker, ja nisam metalac, ja nisam šminker, ja sam SLOBODAN!!! " <--- uglavnom bilo je presmjesno kad smo to vidjeli, a danas je taj birc Klompa zatvoren (no idea why) usred grada birc, a drugi birc je Stari Hrast i tamo su se manje više svi metalci preselili, iako tamo znaju puštat pizdarije nekad... (pop n stuff)
[Vrh] Go down
Korisnički profil
DSTRY
Admin


Male Broj postova : 275
Lokacija : Sunja
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   sri vel 06, 2008 5:35 pm

hahaha JA SAM SLOBODAN! da mi je to bilo vidit

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Bloodhemn
King


Broj postova : 163
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   sri vel 06, 2008 6:18 pm

phantom_fuxor je napisao/la:
haha, trebaš da vidiš kod nas u čku, bila 2 birca (1 još radi) di zalaze metalci i sva živa gamad, al pušta se metal stalno, i sad u tom jednom bircu (Klompa) xD, bio jedan lik ( poznanik ) i onak lik došo u kravati i odijelu van :S WTF OMG, i onako počeli ga neki frendovi zajebavat da je šminker, punker (LOL?), da nije metalac ovo ono... lik se rascmizdrio jednog prebio (LOOOL)i cmizdreći onak se dero po ulici i u bircu, sad citat: "ja nisam punker, ja nisam metalac, ja nisam šminker, ja sam SLOBODAN!!! " <--- uglavnom bilo je presmjesno kad smo to vidjeli, a danas je taj birc Klompa zatvoren (no idea why) usred grada birc, a drugi birc je Stari Hrast i tamo su se manje više svi metalci preselili, iako tamo znaju puštat pizdarije nekad... (pop n stuff)


hahahahahaha isusa ti boga kako krvavo XD
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Death_In_Life
Feeling like home


Male Broj postova : 70
Age : 26
Lokacija : ..in the middle of nowhere..
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   sri vel 06, 2008 9:24 pm

živciraju me one jebene reklame ..

TAVA ZA UŠTIPKE..
MOKRO SUHI BRIJAČ (WTF??????????????????)..
SPACE BAG..
neprekidno su na jebenom TV..
dođe mi da zaplačem koliko su glupe..
i toliko kidaju živce.. da jednostavno morašpopizdit..
jebo im ja mamu i njima i tavici i HANDY BULB-u.. i svima ko ih je smislio..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

_________________
Blank face in the windowpane
Made clear in seconds of light
Disappears and returns again
Counting hours, searching the night
[Vrh] Go down
Korisnički profil
DSTRY
Admin


Male Broj postova : 275
Lokacija : Sunja
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   sri vel 06, 2008 9:56 pm

hahah mokrosuhi brijač to mi je najzesce
hahah gle ovo bas naravno radi RTL i pisem ovo kad ono na tv: PRONTO a fak sad sam zaboravio kak ide dalj...pronto s leno pulitom tak nešt HAHAHAH bogtejebo e da evo sony i tony kak mi to ide na kurac its too expensive jebote isus nak! -.-'

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
fallen angel
newb


Female Broj postova : 23
Age : 25
Lokacija : 3 miles from nowhere
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   sri vel 06, 2008 10:05 pm

me živcira mjesto u kojem živim, to što ljudi vrijeđaju mene kao osobu...
to što me ne mogu prihvatiti, knjigovodstvo, tzk, matematiku
i fejkere...
ma sve i cijeli svoj život... šteta što ne mogu uzeti gumicu i izbrisati ga...
lol
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://poisonwords.blog.hr
DSTRY
Admin


Male Broj postova : 275
Lokacija : Sunja
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   sri vel 06, 2008 10:08 pm

fallen angel je napisao/la:
me živcira mjesto u kojem živim,
knjigovodstvo, matematiku

ista stvar ovdje

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Sponsored content




PostajNaslov: Re: Što me živcira?!   Today at 8:46 am

[Vrh] Go down
 
Što me živcira?!
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Morbid Heaven :: Offtopic :: Spam-
Forum(o)Bir: