Keep It Brutal
 
Početna stranicaPočetna stranica  FAQFAQ  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  ČlanstvoČlanstvo  Korisničke grupeKorisničke grupe  LoginLogin  

Share | 
 

 Marduk

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Gretha
Feeling like home


Female Broj postova : 60
Age : 27
Lokacija : Sisak
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Marduk   pon vel 04, 2008 2:30 pm

Marduk se smatra jednim od najkvalitetnijih i najkontroverznijih black metal bendova, te su tijekom karijere znatno utjecali na razvoj spomenutog žanra.a Bend je iz Švedske, formiran 1990 ime benda potjeće od starobabilonskog boga marduka koji je prema mitu stvorio cijeli svijet...
teme mardukovih pjesama su najčešće sotonizam, anti-krščanstvo, biblijske priče, i 2. svjetski rat. Jedan od najpoznatijih albuma je Panzer Division Marduk s kojim su pridobili još više fanova, čak je i George "Corpsegrinder" Fisher iz Cannibal Corpse-a priznao da je njihov vjeran fan...

Diskografija:
- studijski albumi:
Dark Endless (1992)
Those of the Unlight (1993)
Opus Nocturne (1994)
Heaven Shall Burn... When We Are Gathered (1996)
Nightwing (1998)
Panzer Division Marduk (1999)
La Grande Danse Macabre (2001)
World Funeral (2003)
Plague Angel (2004)
Dark Endless- Reissue (2006)
ROM 5:12 (2007)

- live albumi i kompilacije:
Live in Germania (1997)
Infernal Eternal (2000)
Blackcrowned (2002)
Warschau (2006)

-epovi:
Glorification (1996)
Here's No Peace (1997)
Obedience (2000)
Deathmarch (2004)
Porträtt av Döda Barn

-singlovi:
"Slay the Nazarene" (2002)
"Hearse" (2003)

-domos:
Fuck me Jesus (1991)
Todes Reich (2004)

DVD-i:
Funeral Marches and Warsongs (2004)
Blood Puke Salvation (2006)

ČLANOVI:
Mortuus – vokal (2004-)
Morgan Steinmeyer Håkansson –gitara (1990-
Magnus "Devo" Andersson – bass (2004- ), gitara(1992-1994)
Lars Broddesson –bubnjevi (2007-)

-bivši članovi:

Andreas Axelsson – vokal(1990-1993)
Legion (Erik Hagstedt) – vokal (1995-2003)
Kim Osara – gitara (1995-1996)
Peter Tägtgren – live gitara(1997; Live in Germania)
Rikard Kalm – bass (1990-1992)
B. War (Roger "Bogge" Svensson) – bass (1992-2004)
Joakim Göthberg – bubnjevi(1990-1995), vokal (1991, 1993-1995)
Fredrik Andersson – bubnjevi (1993-2002)
Emil Dragutinovic – bubnjevi (2002-2006)

Službena stranica:
http://www.marduk.nu/marduk/index.htm

my space:
http://www.myspace.com/truemarduk

i za one koje zanima Legion ima svoj bend Devian jako dobar..
te također i Mortuus ima 2 benda : Funeral Mist i Triumphator...


Zadnja promjena: ; sri vel 06, 2008 1:39 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Pandora
Feeling like home


Female Broj postova : 52
Age : 24
Registration date : 04.02.2008

PostajNaslov: Re: Marduk   uto vel 05, 2008 2:08 am

oni su mi isto super... jesi bila možda na njihovom koncertu?
ja na žalost nisam
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Gretha
Feeling like home


Female Broj postova : 60
Age : 27
Lokacija : Sisak
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Marduk   uto vel 05, 2008 2:18 am

Pandora je napisao/la:
oni su mi isto super... jesi bila možda na njihovom koncertu?
ja na žalost nisam

normalno da jesam to se nije smjelo propustiti, istina da sam trpila posljedice prvog reda skoro 2 tjedna poslije ali se isplatilo... (kao i slikanje s mortuusom)

sutra ću stavit neke slike danas mi se neda xD
[Vrh] Go down
Korisnički profil
burmuz
newb


Broj postova : 10
Registration date : 05.02.2008

PostajNaslov: Re: Marduk   uto vel 05, 2008 7:18 pm

iz Švicarske su? Shocked prestar sam za ova sranja...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
DSTRY
Admin


Male Broj postova : 275
Lokacija : Sunja
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Marduk   uto vel 05, 2008 7:25 pm

haha Sweden je Švedska koliko ja znam.... zabunila se Very Happy

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Bloodhemn
King


Broj postova : 163
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Marduk   uto vel 05, 2008 7:28 pm

DSTRY je napisao/la:
haha Sweden je Švedska koliko ja znam.... zabunila se Very Happy

A desi se,svatko se uvjek nekak sjebe.
[Vrh] Go down
Korisnički profil
burmuz
newb


Broj postova : 10
Registration date : 05.02.2008

PostajNaslov: Re: Marduk   sri vel 06, 2008 12:01 am

i fali jedan reissue u diskografiji:Dark_Endless-Reissue-2006 btw
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Gretha
Feeling like home


Female Broj postova : 60
Age : 27
Lokacija : Sisak
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Marduk   sri vel 06, 2008 1:30 am

fala na ispravcima, ovo sa državom se desilo jer sam taj početak kopirala od nekud i nisam ni gledala šta piše... jebga događa se al sad je ispravljeno... Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
DSTRY
Admin


Male Broj postova : 275
Lokacija : Sunja
Registration date : 02.02.2008

PostajNaslov: Re: Marduk   sri vel 06, 2008 5:12 pm

ma burmuz neki stari čruer pa nas sad jebe u mozak malo Razz

_________________
[Vrh] Go down
Korisnički profil
burmuz
newb


Broj postova : 10
Registration date : 05.02.2008

PostajNaslov: Re: Marduk   čet vel 07, 2008 1:56 pm

ma nije.. samo sam temeljit. Smile
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Gretha
Feeling like home


Female Broj postova : 60
Age : 27
Lokacija : Sisak
Registration date : 03.02.2008

PostajNaslov: Re: Marduk   čet vel 07, 2008 9:18 pm

burmuz je napisao/la:
ma nije.. samo sam temeljit. Smile
ma tak treba, poštujem xD
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Sponsored content




PostajNaslov: Re: Marduk   Today at 8:47 am

[Vrh] Go down
 
Marduk
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Morbid Heaven :: Metal Music :: Black Metal-
Forum(o)Bir: